Overweeg je om bij te dragen aan onze doelen of heb je hulp nodig bij je project. Neem dan contact op met Kenniscentrum Reeën. We nemen je bericht graag in behandeling.

We worden namelijk telkens weer verrast door de bijdragen aan en het samenwerken met Kenniscentrum Reeën. Daaronder vallen het maken van foto's en video's, het sturen van correcties en het vermelden van ons als bron. Die bijdrage helpen ons om:

  • Onze informatie beter te maken
  • Vragen te kunnen beantwoorden
  • Activiteiten te financieren zoals

Je kunt ons ook steunen door een geldbedrag over te maken naar bankrekeningnummer NL88 RBRB 0706 6041 64 eventueel onder vermelding van de activiteit die u wilt stimuleren. Zo'n vermelding kan zijn 'Website' of 'Drone voor Vorden e.o.'.

U helpt daardoor om:

  • Projecten te laten slagen
  • Mensen natuur en natuurbeheer beter te laten begrijpen
  • Een volledig beeld te schetsen van omgaan met wilde dieren

Bij voorbaat hartelijk dank.

Banner: Kenniscentrum Reeën - Uw partner in kennis over Reeën

In ruil voor steun reviewen wij graag kennis over en voor reeën en brengen deze onder de aandacht bij onze volgers.

U weet het waarschijnlijk al; maar het ree staat voor elegant, sportief, snel, beweeglijk, sterk, genieten, rust, recreatie, avontuur en vrij zijn. Dat is waar de moderne mens zich aan wil verbinden en waar jij als deskundige of jij als bestuurder van een organisatie of bedrijf mee geassocieerd wilt worden. Wij bieden de mogelijkheid om dat te doen.

Dus wil je:

… meer resultaat genereren door mensen te informeren?
… meer mensen bereiken met kennis en expertise?

Meld je dan aan. Wij willen graag jouw kennis of andere bijdrage aan onze doelen onder de aandacht brengen. (Contactformulier Kenniscentrum Reeën).

Om een indruk te geven van onze impact: Per jaar komen we 800.000 keer onder ogen van mensen die zoeken naar onderwerpen die raken aan reeën. In 50.000 gevallen klikken mensen op onze informatie. Dat zijn circa 4.500 unieke bezoekers. Dat betekent dat 4.500 mensen meerdere keren per jaar kijken hoe Kenniscentrum Reeën over een onderwerp schrijft. Per maand leiden circa 5 van deze bezoeken tot een inhoudelijke vraag over reeën.

Daarnaast zijn we actief via sociale media. Daar volgen in totaal circa 2000 mensen onze vragen, nieuwsberichten en prikkelende statements. Tenslotte begeven we ons tussen de mensen binnen de kaders van onze projecten. Op dit moment ligt de focus op het voorkomen van slachtoffers door maaien met behulp van drones

Help ons, 
maak uw bijdrage over op
NL88 RBRB 0706 6041 64
t.n.v. Kenniscentrum Reeën te Vorden
of 
PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.

 


www.over-reeen.nl
0575-556717
Prins Clauslaan 6
7251 AS te Vorden, Nederland

ContactTwitterFacebook
Bank: NL88 RBRB 0706 6041 64
KvK-nr: 58588892

Logo Kenniscentrum Reeën

Cookies instellen